Przeprowadzenie usług cateringowych w ramach Projektu pn.: „Równi na rynku pracy”
Zadanie nr 1 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Opolu
Zadanie nr 2 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Kędzierzynie-Koźlu
Zadanie nr 3 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Brzegu
Zadanie nr 4 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Nysie
Zadanie nr 5 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Prudniku
Zadanie nr 6 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Kluczborku
Zadanie nr 7 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Głubczycach
Zadanie nr 8 – Przeprowadzenie usługi cateringowej w Namysłowie
Zgodnie z art. 42 ust. 1 ustawy Pzp "Specyfikację istotnych warunków zamówienia udostępnia się na stronie internetowej od dnia zamieszczenia ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie Zamówień Publicznych albo publikacji w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej do upływu terminu składania ofert."